dinsdag 10 september 2013

juri luciferdoosje [4]

Hierbij het laatste van de 4 Juri luciferdoosjes met echte lucifer strijkvlakjes...


...de herder met zijn hond, een kudde schapen en een mooi boompje :)





ehm, de doosjes die ik tot nu toe liet zien zijn niet alle Juri doosjes die ik heb... dit zijn alleen de enige met echte strijkvlakjes. De latere doosjes zijn speciaal voor de bouwdoosjes gedrukt, maar vrees niet... die laat ik ook nog wel een keertje zien ;)

winkeldoosje


Ik liep zoals gezegd bij toeval tegen de Juri doosjes aan op internet. Ik verzamel zelf al een tijdje kleine houten figuurtjes met het plan daar ooit nog eens iets mee te doen voor jeetjes webwinkel. In een eerder blog is te zien hoe ik bezig was met het ontwerpen van luciferdoosjes om de houten figuurtjes in te verpakken.

Nu wil het toeval dat ik eens een heel stel witte schaapjes kocht en geïnspireerd door bovenstaand Juri doosje maakte ik daar het volgende doosje van


Een luciferdoosje beplakt met plakfolie met houtmotief, een wit schaap aan de voorzijde



en witte wolkjes aan de achterzijde. In het doosje zit een hele schapenboerderij in wit en groen



hierboven zie je alle onderdelen en omdat het allemaal net past...



... deed ik er een tekeningetje bij om te laten zien hoe je alles weer in het doosje krijgt :)



en dit is het totaalplaatje van de schapenboerderij zoals je hem neer zou kunnen zetten, waarbij het doosje zelf ook een rol speelt, hoe leuk is dat?



nieuw in jeetjes winkeltje


Dit vrolijke doosje is samen met nog een aantal themadoosjes te koop in jeetjes winkeltje! Een origineel cadeautje voor je zoon, je dochter, je neefje, je nichtje, je buurjongen of -meisje of gewoon lekker voor jezelf ;) Het past met gemak door de brievenbus, dus ook leuk om op te sturen... het is alleen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege de kleine onderdelen.




luciferdoosje | plakfolie | houten figuurtjes | tekeningetje

 -----------------------------------------------------------------------------------
actuele informatie over dit project vind je op facebook


1 opmerking:

  1. Jeetje (hahaha...toepasselijk woord:-) wat leuk heb je dat gedaan...een hele creatieve geest heb jij zeg!! Ben onder de indruk! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen