mijn andere blogs

Naast dingen[in]doosjes heb ik nog een aantal blogjes...

jeetjes wereld

Ten eerste een blogje van en over mijn virtuele dochter jeetje, een kleine freubelkont met een sterke voorkeur voor de kleur roze. In haar blogje vind je verhaaltjes over haar belevenissen en haar creatieve uitspattingen. Kijk, hieronder zie je jeetje met haar vakantievriendinnetje Carmen!


Breng eens een bezoekje aan jeetjes blogje, dat vindt ze hartstikke leuk! jeetje heeft trouwens ook een eigen FB pagina en zelfs een eigen website... drukke tante, die jeetje ;)

 
goed bezig tweetje

Sinds een tijdje heeft jeetje een verantwoord zusje, haar naam is tweetje. Zij houdt van de natuur en probeert verantwoord bezig te zijn... probeert hè?! Het lukt misschien niet altijd even goed, maar ze doet wat ze kan! Haar favo kleur is natuurlijk groen! Hieronder zie je een foto van haar met haar vakantieliefde [don] Juan.


Wil je meer van dit lieve meisje weten, bezoek dan ook eens tweetjes blogje ;) Je vindt tweetje trouwens ook op twitter!

kamertjes in de kast

Een blog over poppenhuizen, miniaturen en kijkdoosjes. Met tutorials, foto's, verhaaltjes over mijn passie voor de wereld in het klein. Ben jij ook dol op klein? Bekijk dan eens mijn ieniemienie blog.

 
I usem every day

Dit is een blog over een min of meer afgerond project. Het gaat over het gebruik van usem notecards. Ik ben ben behoorlijk verslaafd aan deze handige notitiekaartjes op creditcard formaat. Dit blog is een verslag van 50 dagen lang toepassingen fotograferen en beschrijven. Er kan nog af en toe een post bijkomen als er interessante ontwikkelingen zijn...Als je net als ik dol bent op notitiekaartjes is mijn I-usem-every-day-blogje echt de moeite waard [al zeg ik het zelf]