dinsdag 30 oktober 2012

plus-minus-doosje

Persoonlijk ben ik nogal optimistisch ingesteld, maar dat is niet iedereen gegeven. Neem nou meneertje Minus, pffff... vermoeiend mannetje hoor! Laten we als voorbeeld eens de herfst nemen. Mevrouwtje Plus kijkt om zich heen en geniet van al het moois wat dit seizoen te bieden heeft :) Sikkeneurige Minus daarentegen ziet alleen maar de negatieve kanten... treurig hoor meneertje Minus :(kunststof doosjes 4 x 4 x 3 cm | houten pionnen | knipsels | papier

-----------------------------------------------------------------------------------
actuele informatie over dit project vind je op facebook
3 opmerkingen:

 1. Mooi doosje! Tja ik heb beide kanten wel in me, afhankelijk van mn vorm van de dag denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel :) ik eindig over het algemeen wel in de plus, maar elke dag altijd alleen maar blij is ook best wel saai... af en toe ik een beetje kankeren en sikkeneurig zijn ook best lekker ;)

   Verwijderen
 2. Hèhè, daar ben ik dan eindelijk. Het lukte me niet om op je site te komen. Maarrrr tadaa,het is gelukt en laat ik dan meteen maar eens met een compliment beginnen. Wat heb je dit (alweer) mooi gemaakt. Het is allemaal zo klein en fijntje. Complimenten! Ik denk dat ik van nature wel een blij mens ben. Ik lach veel en graag. Maar door alle (verdrietige) gebeurtenissen van afgelopen tijd heb ik het gevoel dat ik mezelf een beetje opnieuw uit moet vinden. Dat lukt met vallen en opstaan. Ik herken me duidelijk in jouw doosje (van vandaag wilde ik bijna zeggen),maar het is van eergisteren. Oeps! ;-) Fijne dag vandaag en bedankt voor alweer iets moois :-)

  BeantwoordenVerwijderen